Beylikdüzü Haldun Taner İlkokulu

Belgegeçer : 0 212 873 81 88
WEB https://halduntanerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı Söğüt Sok. No1 Beylikdüzü/İSTANBUL
VİZYON : Milli ve manevi kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
MİSYON : Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda eğitimi okul öncesinden başlatarak güvenli ve eğlenceli bir ortamda, nitelikli bir eğitimle başarıyı yaşam biçimine dönüştüren, değişim ve gelişime açık, ruhen ve bedenen sağlıklı, çağdaşlarıyla yarışabilecek bilgi ve beceriyle donatılmış temel insan hak ve özgürlüklerini benimsemiş, yaşamında onurlu, görevinde sorumlu, çevresiyle uyumlu her zaman bir adım önce ve bir adım önde, model öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM
Saatler : 09.00- 14.20 Kulüp çalışmalarına katılan öğrencilerimiz de saat 16.00 da çıkış yapmaktadır.
Isınma : MERKEZİ-DOĞALGAZ
Servis : Okulumuz öğrencileri için servisimiz bulunmaktadır.
Ulaşım : Beylikdüzü´ne gelen tüm İETT otobüsleri ve minibüslerle okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Cumhuriyet Mah. Söğüt Sok. No:1 Beylikdüzü/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Beylikdüzü ilçe merkezine uzaklık 500 metredir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk Oyunları, İlkokul Fiziksel Etkinlik Faaliyetleri,Spor Kulübü
Bilimsel Etkinlikler : Robotik Kodlama, STEM Etkinlikleri
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Erasmus+ ve eTwinning Projeleri yürütülmektedir. Eko Okul Projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus KA101, Kardeş Okul Projeleri
Diğer Hususlar : Okulumuzda drama, satranç, halk oyunları, akıl oyunları faaliyetleri yürütülmektedir.